Faceți căutări pe acest blog

marți, 9 august 2011

Ajutat de alţi prieteni, Un poliţist local de la Petrila a bătut doi tineri din localitate

Scris in 8 august 2011, 21:53 de Redactia in Dezvaluiri. 392 vizualizari si 0 comentarii.
Mai mulţi tineri din Petrila, printre care şi un poliţist local, s-au bătut, în noaptea de duminică spre luni. În urma altercaţiei două victime au ajuns la Spitalul de Urgenţă Petroşani.
Strada Birăoni din Petrila a fost scena unei bătăi între două grupuri de tineri, printre cei acuzaţi de agresiune figurând şi Cristian Avram, poliţist local în Petrila.
Două victime au ajuns, în urma altercaţiei, la Spitalul de Urgenţă Petroşani, una dintre ele suferind o fractură de piramidă nazală, iar cealaltă o lovitură la ochi.
Poliţiştii susţin că în cauză s-a întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe şi că, în funcţie de certificatele medico-legale se va face încadrarea juridică.
Totul ar fi pornit, potrivit poliţiltilor, de la nişte înjurături, grupul victimelor acuzând că agresorii ar fi avut asupra lor un pistol şi o sabie.
Efectuăm cercetări. Deocamdată am reuşit să stabilim de la ce a pornit totul fiind vorba de o altercaţie verbală după care tinerii s-au luat la bătaie. Victimele susţin că agresorii, printre care se afla şi un poliţist local, au avut un pistol şi o sabie lucruri pe care nu le putem proba deocamdată”, a declarat Alexandru Scafariu, adjunctul Poliţiei Petrila.
Potrivit acestuia mai trebuie audiaţi şi martorii pentru a stabili exact împrejurările în care a avut loc evenimentul.
Şeful Poliţiei Locale Petrila, Gheorghe Bogeanu, a declarat că poliţistul local nu se afla la serviciu în momentul în care a avut loc altercaţia şi că, nefiind la serviciu, nu avea asupra lui pistol.
M-a anunţat poliţia că în scandal a fost implicat şi polistul local. Acesta nu se afla la serviciu. Mi-a spus (n.r.-poliţistul local) că el nu a avut nicio participaţie şi că s-a aflat la locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Până nu se finalizează cercetările, nu mă pot pronunţa în acest caz”, a spus Bogeanu.
În cazul în care va fi găsit vinovat, poliţistul local s-ar putea alege şi cu o sancţiune administrativă. (By http://gazetavaii.ro/)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu