Faceți căutări pe acest blog

marți, 9 august 2011

Ghinionul ciclistului Avram Iancu la Banat mountain bike maraton

Duminică, 7 august 2011, a avut loc cea de-a şaptea ediţie a maratonului montan la ciclism, Banat mountain bike, cu patru variante de traseu: 10, 30, 50 şi 80 de km.
Această prestigioasă şi tradiţională competiţie a adunat la start 412 ciclişti din ţară şi din străinătate, fiind prezenţi ciclişti din diverse ţări precum: Germania, Italia, Belgia, Ungaria, Bulgaria.
Valea Jiului a fost reprezentată de Avram Iancu Marius, care a dorit foarte mult să câştige cursa la categoria lui de vârstă. Din păcate, un eveniment nefast l-a impiedicat să realizeze acest lucru. În primul kilometru, aflat în plutonul fruntaş, ciclistului nostru i s-a rupt lanţul, fiind nevoit să se întoarcă în tabăra de bază pentru reparaţii, pierzând astfel aproximativ 25 de minute. Totuşi, cu un efort deosebit, a reuşit să depăşească peste 100 de ciclişti, în final ajungând pe locul 8 din 109 competitori la categoria sa.
Avram Iancu Marius doreşte să mulţumească pe această cale d-lui Cristian Gal din Petroşani (administrator magazin de biciclete) care, impresionat de întâmplarea nefericită, i-a făcut cadou ciclistului nostru un lanţ foarte costisitor, compatibil cu bicicletele de competiţie, pentru ca acesta să poată participa la următoarea cursă ciclistă, care va avea loc duminică, 14 august, la Rânca. Unde, sperăm, ciclistul petroşenean îşi va lua revanşa. (By www.zvj.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu