Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 13 august 2011

Înspre mai bine

Drumurile făcute la Primăria Vulcan de către pensionarul veteran de război Nicolae Tomuş nu au fost zadarnice. Pe străzile Vasile Alecsandri şi Pinului se vede deja o schimbare în bine.
Pe ambele străzi, echipe de muncitori de la primărie împrăştie pietrişul depozitat în parcarea din apropierea Lămpii de la Brazi. De aici acesta este încărcat într-o autobasculantă şi dus unde trebuie. Ieri, echipa de patru persoane se afla cu lucrul pe ultimul tronson al străzii Vasile Alecsandri. Acela care duce la Krausz, cum i se spunea pe vremuri proprietăţii de acolo.
Numai că, după cum mi-au spus două doamne de pe strada aceasta, este posibil să se întâmple altceva cu materialul de construcţii aşternut pe drum. La o ploaie mai straşnică, pietrişul ar putea s-o ia vale. Perfect adevărat, fiindcă, în acest sector, strada este în pantă.
Dar asta e.Până la întocmirea unui proiect care să prevadă asfaltarea (oare este posibil să se mai petreacă aşa ceva?), locuitorii trebuie să fie mulţumiţi cu ce se face acum. Şi, dacă cei de la Ape şi Canalizare ar repara şi conducta din faţa casei cu nr. 59, chiar că oamenii ar putea fi mulţumiţi pentru un timp. (By www.zvj.ro)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu