Faceți căutări pe acest blog

marți, 9 august 2011

Ca la Hollywood, Două scenarii pentru un... gard

Latura nordică a cimitirului din Aeroport este descoperită. Pentru a acoperi acest gol, specialiştii din Primăria Petroşani, ajutaţi de omniprezenta firmă vulcăneană Integral Design, au propus, ca la Hollywood, două scenarii. Nu ştiinţifico-fantastice, ci tehnico-ştiinţifice.
Lungimea gardului care va delimita cimitirul din Aeroport de zona hangar a Spitalului de Urgenţă Petroşani va avea 78 m.l. Pentru a nu vă mai ţine în tensiune, vă spunem că, după studierea scenariilor, a fost ales scenariul nr. 1. De ce? Logic, pentru că este mai avantajos: timp de execuţie mai mic, costuri de întreţinere reduse precum şi costuri de realizare minime. Cât de minime? Aflăm din devizul Integral Design: 25.234,520 lei.
Cum „obiectivul specific al investiţiei constă în delimitarea şi împrejmuirea Spitalului Municipal Petroşani (?!) şi (sic) delimitarea acestuia de Cimitirul de pe strada Independenţei”, ne temem de comentariile unor pacienţi mai cinici: „Înainte era mai simplu. Ajungeam direct în groapă. Acum, mai trebuie să sărim şi gardul”. Cinismul pacienţilor e greu de combătut... (By www.zvj.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu